Wat dragen de mensen tegenwoordig?

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende kledingstijlen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Dit is natuurlijk niet gek, want er zijn zoveel invloeden van buitenaf dat niet alle neuzen één kant op wijzen. Wij zullen voor u een aantal kledingstijlen en/of artikelen op een rijtje zetten die tegenwoordig weer veel wordt gedragen. Wij hopen u voldoende te informeren en tevens hopen wij ook dat u door ons de nodige inspiratie opdoet om een geschikte outfit aan te schaffen.

Middelbare trends

Er zijn weer veel artikelen uit voorgaande jaren die weer mateloos populair zijn onder de mensen. Zo is het weer in trek om sneakers te dragen met een dikke zool. Er zijn veel personen die gebruik maken een portemonnee aan een ketting. De meerwaarde hiervan is echter nog niet te plaatsen, want de functionaliteit ligt zeer laag. Het is niet van een formaat waar veel producten in kunnen en dus is het de vraag of dit wel een voor de hand liggend artikel is.

De ‘bucket hat’ is ook weer zeer populair en dan vooral onder de jongeren generatie. Er zijn veel ontwerpers die weer aan de slag gaan met de bucket hat en hierdoor zijn er dan ook talloze ontwerpen, voor ieders wil wat.

Oversized

Over het algemeen zeggen de meeste mensen dat oversized er niet uitziet. Er waren een hoop ontwerpers die er maling aan hadden en hiermee aan de slag gingen. Zo zijn er tegenwoordig oversized jassen, vesten, broeken en shirts te vinden. Ook is een longshirt zeer in trek. Dit is een T-shirt dat is sommige gevallen bijna tot de knieën komt.

Sportieve kleding

Het straatbeeld van tegenwoordig is aan het veranderen; steeds meer jongeren dragen sportieve kleding en trainingspakken van hoge kwaliteit. In sommige gevallen komt het door de voorkeur van een bepaalde voetbalclub, maar het gaat veelal toch echt om het modieuze wat eraan hangt. Dit zal in de komende periode alleen nog maar gaan groeien, want de gekte rondom trainingspakken is nog lang niet voorbij.

Share this post